Assurantiekantoor Chappin

Verzekeringen  |  Hypotheken  |  Financieringen

Financieringen

Vakkundig en onafhankelijk advies

Financieringen

Direct geld achter de hand hebben, of er continu over kunnen beschikken. Een consumptief krediet geeft u alle ruimte om het er lekker van te nemen. U hoeft niet jarenlang geld opzij te leggen om uw droomwens te vervullen. U spaart in feite achteraf en kunt nu al genieten van de goede dingen in het leven. Een nieuwe auto of een droomvakantie. De invulling is natuurlijk heel persoonlijk.
Evenals uw keuze voor een specifieke kredietvorm.

Let wel op dat u nu maar ook straks de maandelijkse lasten kunt blijven betalen.
Stel u wilt 10000 lenen, betaalt u bij ons maximaal 200 euro per maand.

p.s. consumptieve kredieten die niet gebruikt worden voor verbetering of onderhoud aan de woning zijn niet fiscaal aftrekbaar!

Wilt u informatie over bijvoorbeeld een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of spaarkrediet bel ons, telefoon: (046) 4374530 of mail even naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voorlichtingsfolder VFN

Bij complexe en impactvolle producten dien wij ten alle tijden vooraf een klantenprofiel in te vullen. Indien u dus wilt overgaan tot daadwerkelijk afsluiten van een complex en/of impactvol product dient u eerst een klantenprofiel met ons in te vullen.