Assurantiekantoor Chappin

Verzekeringen  |  Hypotheken  |  Financieringen

Verzekeringen

Wij geven u advies op het gebied van alle voorkomende verzekeringen

Verzekeringen

U kunt zich verzekeren tegen bepaalde risico's die u dagelijks loopt, bijv. de beschadiging of diefstal van uw bezittingen.
Het is belangrijk om af te wegen welke zaken u wilt verzekeren. Er zijn verplichte verzekeringen bijv. de aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WAM) denk aan uw auto, bromfiets, zoemfiets etc.
Ook zijn er verzekeringen, die risico's opvangen die u zelf waarschijnlijk niet dragen kunt bijv. de verzekering voor uw woonhuis of bedrijfsgebouw, aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren of bedrijven, ziektekosten etc.

Naast schadeverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringen die de financiële gevolgen bij overlijden, ziekte en ongeval kunnen opvangen of verzekeringen die uw een gerieflijker oude dag kunnen bezorgen.

Een overlijdensverzekering die uw nabestaanden een kapitaalsuitkering geeft, een verzekering die uw pensioengat aanvult, een verzekering die een bedrag uitkeert indien u door een ongeval arbeidsongeschikt wordt, een verzekering waarbij u spaart om de studiekosten van uw kinderen op te vangen.

Uiteindelijk wilt u alléén de noodzakelijke risico's verzekeren. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Hieronder treft u de omschrijvingen van diverse verzekeringen aan:

Particuliere verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle schadeverzekeraars die door tussenpersonen kunnen worden aangeboden. Met verschillende aanbieders hebben wij speciale arrangementen afgesloten waardoor wij u een betere aanbieding kunnen doen. Ons advies is altijd onafhankelijk en gebaseerd op positieve ervaringen met de maatschappij die wij adviseren. Dat kan op het gebied van de polisvoorwaarden liggen maar ook op het gebied van correcte en snelle afhandeling van schadedossiers of bij het correct en snel opmaken van de polis.
U kiest uiteindelijk voor een tussenpersoon omdat die verder kijkt dan de premie!