Assurantiekantoor Chappin

Verzekeringen  |  Hypotheken  |  Financieringen

Ons profiel

Onafhankelijk - Professioneel - Persoonlijk

Over ons

Wij zijn een onafhankelijke, professionele, landelijk werkende tussenpersoon, die d.m.v. een persoonlijke werkwijze zijn relatie steeds bijstaat bij het beheer van zijn verzekeringspakket.
Wij werken met zijn tweeën.

 ​​Inge Chappin

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06-81548123 Inge Chappin

 ​Verzekeringsdviseur

Onafhankelijk, omdat wij werken met een aantal verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij vrij zijn in onze keuze m.b.t. het advies aan onze klant. Wij hebben geen afspraken om (een deel van) de via onze bemiddeling tot stand gekomen verzekeringen bij welke verzekeraar dan ook onder te brengen.

Professioneel, omdat wij dagelijks met ons vakgebied, verzekeringen en de nodige aanverwante dan wel deelgebieden zoals o.a. pensioenen, hypotheken, bezig zijn. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen en gebruiken deze voor de advisering aan onze relaties.

Persoonlijk, omdat wij, mede door onze kleinschaligheid, direct bij de wensen van onze relaties betrokken kunnen zijn. We kunnen hiervoor tegenwoordig van veel middelen gebruik maken: persoonlijke bezoeken, telefoon, fax, e-mail. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klant. Dat is voor beide partijen interessant. Voor onze klant moet dat voordeel bestaan uit het feit dat deze weet (en merkt) dat hij goed, vlug en professioneel wordt geholpen en de beste condities krijgt gelet op prijs en kwaliteitsverhouding.

Wij bemiddelen voor particulier en zakelijke relaties in het midden- en kleinbedrijf in:

De volledig onafhankelijke kantoren worden echter steeds schaarser. Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen.

U kiest uiteindelijk voor een tussenpersoon omdat die verder kijkt dan de premie!